Fælles faciliteter

I midten af boligforeningen har vi et stort græsareal med borde og bænke samt tilhørende legeplads.Foreningen råder også  over et stort partytelt, som frit kan benyttes til afholdelse af festligheder m.m.
I et af fællesskurene er der cykelstativer, og i et andet har vi maskiner og værktøj til fælles afbenyttelse.
Foreningen ejer også en Trailer, som er til fri afbenyttelse.
HUS 88 er et kommunalt aktivitets– og medborgerhus, der bruges af børn, unge og voksne først og fremmest fra Blangstedgård området, men også borgere i Odense SØ. HUS 88 rummer kultur- og fritidsaktiviteter, undervisning og aktivering. Du kan komme i caféen, klubben, i foreninger og du kan finde rum og opbakning til dine initiativer.
Til private arrangementer er det også muligt at leje sig ind i områdets forskellige fælleshuse.

legeplads 1